ez itt minek?

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

csittcsatt


[ Copy this | Start New | Full Size ]

utolsó kommentek

  • Frady Endre: @tomii: A focimeccset is élőben jó közvetíteni, mert másnapra már uncsi, hiszen tudom a végeredmén... (2012.11.29. 10:13) adásposzt / november 27.
  • rami19980402: vagyis 97-es! (2011.08.10. 12:03) 200 írás / update
  • rami19980402: a régi 1992-es 200ft-os pénzérmének mennyi az értéke kb.?? választ szeretnek minél elöbb!! köszönö... (2011.08.10. 12:01) 200 írás / update
  • ColT: Nem láttam még a filmet, szerintem ez is kimarad az életemből... ...de mibe fogadjuk, hogy az jön... (2011.05.31. 13:54) A világ vége
  • Amigarockwell: Nem szokásom kommentelni, de nehogy má!!! Az a baj, hogy semmit nem tudsz a Carmen zenéjéről! Mégh... (2010.06.11. 17:27) Kismalac, kismalac engedj be...
  • Utolsó 20

adásposzt / október 9. / index címlap

2009.10.12. 13:32 tomii

Nem készültem adásposztot írni a legutóbbi gombához, de ha már olyasmiről is szó volt benne, ami aztán kikerült az index címlapjára, mégsem illik szó nélkül hagyni. 

De még mielőtt a címlap sztoriról lenne szó, egy gyors válasz azoknak, akiknek feltünt, hogy Tibi (is) milyen szokatlanul felszabadultan vett részt az adásban. Barátaim, ez a csodálatos hatás annak az üveg szekszárdi vörösnek köszönhető, ami a hétvégi rádiós buliból maradt és melyet Ádám barátunk felajánlott nekünk kárpótlásul, hogy nem tudtunk ott lenni. Bár a hét deciliter nagyobbik részét én fogyasztottam el, úgy látszik, Tibi hét év után is meglévő gátlásainak oldásához egy kevés is elegendő volt. Eddig tiltottam neki, hogy adás előtt a büfében igyon, de lehet, hogy enyhítek a szigoron.

Bombera Krisztina kollégánk munkásságának említésével kikerült a blog (immár másodszor) az Index címlapjára. Most arról, hogy mit gondolok erről általában, nem írok, nagyjából ugyanazt, mint az első alkalommal. A számok és a következtetések szinte azonosak most is. Egy remek játéknak gondolom, nem többnek. Nem így fogunk új barátokat szerezni, az már bizonyossá vált. (Bár egy régi barátom épp azért jelentkezett újra, mert meglátott a címlapon.) A kommentek között ezúttal is lehetett találni gyöngyszemeket, aki kíváncsi, olvassa végig őket. 

Még valami. Kedvenc San Diego-i hallgatónk - aki eddig a legtöbbet tette a gombapresszó világhíréért - azon értetlenkedett, hogy miért nem hallgatják tömegek ezt a kiváló rádióműsort. Nos, ezt mi is szeretnénk tudni. Akinek van ötlete, szóljon. Mindenesetre el kéne gondolkodnunk azon, hogy esetleg egy hangyafingnyi kis méretben el lehetne helyezni egy hirdetést, valami újságban. Esetleg. Vagy elő kéne venni újra az óriásplakát projektet. Meglátjuk. 

Az adás kint van mindenhol. Hallgassatok!

7 komment

Címkék: index cimlap adásposzt

A bejegyzés trackback címe:

https://gombapresszo.blog.hu/api/trackback/id/tr871444915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Időmilliomos Apuka · http://apuka.qqriq.com 2009.10.12. 16:21:24

Nagyon jó volt ez az epizód! Meglepett Tibi szószátyársága, eddig azt hittem, hogy abba az irányba tart, mint sok szómenéses felesédű nagyapa, akik alig szólalnak már meg.

Ezt a Penn and Teller nevű duó vitte a végletekig, ott Teller egyáltalán nem mond már semmit, sokan azt hiszik, hogy néma. Nekik tréfás illuzionista műsoruk van Las Vegasban, de egy fantasztikusan jó TV sorozat alkotói és főszereplői is, címe: Penn and Teller's Bullshit!. Olyan témákat járnak körül, mint, vallás, asztrológia, UFÓ-k, alternatív gyógymódok, és lerántják róluk a leplet. Az egyik részben például 3 különböző elismert Feng Shui mestert kértek fel egy lakás átrendezésére, de nem mondták meg nekik, hogy nem csak ők lesznek a műsorban. Végül mindhárom teljesen másképp tologatta át a bútorokat.

Itt van az epizódok listája: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bullshit!_episodes

Itt pedig egy klip, amin bemutatják, hogy bűvésznek is nagyon jók!
www.youtube.com/watch?v=BPyvAtQYVok

Az Időmilliomos Apuka · http://apuka.qqriq.com 2009.10.12. 21:55:18

Tibi!
Ha angolul próbálsz két egyszótagú szót bemondani (észre sem vettem..., me too!) akkor legalább szótárazd ki előre, mert ez így értelmetlen. :) Segítek, a helyes megfejtés: "me either"

Tomii,
Azt ígérted augusztusban hogy lelököd a lépcsőről ha nem magyarázza el a füstölés elméletét itt a blogon. Mi lesz? :)

tomii 2009.10.13. 14:14:25

Ha minden ilyen esetben lelökném, már összerakni sem tudnátok.

Skywalker Károly 2009.10.13. 15:44:53

nem szeretnék én itt savanyú jóskáskodni, de sztem kicsit veszélyes írásba adni a rátöltést, még ha az pár csepp is, nehogy ezt még vmi rosszakarótok (amolyan cskp-félék) felhasználja ellenetek...

tomii 2009.10.13. 16:13:42

Egyszer volt Budán kutyavásár. Nem lesz rendszer belőle.

ULaci · http://whistler.uw.hu/meri/lastpage.htm 2009.10.16. 00:10:48

Hmm, nem akarjátok Ti is támogatni a Buddhafesztet? Gödörben lesz decemberben, kb. 20 ezer embert várnak... kiállítás, programok, bulik. Ákos tud róla, a Civilben megy is majd spot, meg társ.c.hird, cserében ismertséget hoz a rádiónak a helyszínen (meg a műsorújságban, netes hirdetésekben stb.) Hm?
süti beállítások módosítása