ez itt minek?

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

csittcsatt


[ Copy this | Start New | Full Size ]

utolsó kommentek

  • Frady Endre: @tomii: A focimeccset is élőben jó közvetíteni, mert másnapra már uncsi, hiszen tudom a végeredmén... (2012.11.29. 10:13) adásposzt / november 27.
  • rami19980402: vagyis 97-es! (2011.08.10. 12:03) 200 írás / update
  • rami19980402: a régi 1992-es 200ft-os pénzérmének mennyi az értéke kb.?? választ szeretnek minél elöbb!! köszönö... (2011.08.10. 12:01) 200 írás / update
  • ColT: Nem láttam még a filmet, szerintem ez is kimarad az életemből... ...de mibe fogadjuk, hogy az jön... (2011.05.31. 13:54) A világ vége
  • Amigarockwell: Nem szokásom kommentelni, de nehogy má!!! Az a baj, hogy semmit nem tudsz a Carmen zenéjéről! Mégh... (2010.06.11. 17:27) Kismalac, kismalac engedj be...
  • Utolsó 20

Egy biciklin Armstronggal

2009.07.13. 13:38 tomii

A Tor de France-t a helyszínen figyelemmel kísérni valószínűleg a világ egyik legkevésbé hatékony időtöltése. Több napot utazni azért, hogy öt másodpercig lássuk a mezőnyt elhúzni előttünk, majd minden további napi öt másodperc szórakozásért újabb többórás utazás, hát erre csak azokat biztatnánk, akiknek két édesanyjuk van. Marad a televízió. Nekünk szerencsétleneknek ráadásul Knézy Jenővel és Sípos Jánossal terhelve.

Bár az Eurosport magyar honlapja szerint számtalan elismerést kapott a magyar közvetítés ("úgy nézői mind szakmai körökből"), én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az egész egy idegesítő, semmitmondó, bicajos és televíziós szakmai szempontból egyaránt értékelhetetlen többórás dögunalom.

Akik többre is kíváncsiak annál, minthogy valaki rendre felolvassa a képernyőn látható feliratokat, miközben vérlázítóan ostoba szóvicekkel pusztít, azoknak maradnak az információs szupersztráda adta lehetőségek. Elsősorban ott van az Eurosport központi Tour-os oldala, de vannak magyarnyelvű oldalak is, például a szintén Eurosportos tour.blog.hu, de bizonyára eljutunk valami érdekes helyre a tourdefrance.lap.hu-ról indulva is.

Van viszont más is!
Ha rajta tartjuk a kezünket a mikroblog világ ütőerén, akkor olyan gyöngyszemeket is találhatunk, mint például az ember-gép kíborg, Lance Armstrong twitterjei

Naponta több személyes bejegyzés, videó, fotó, link! Megtudhatjuk többek között, hogy Lance tegnap egy jót dumcsizott Bob Stapletonnal, a Team Columbia tagjával a vacsora asztal mellett, megnézhetjük a Damien Hirst által kifejezetten neki tervezett vadiúj kerékpárt, meghallgathatjuk/nézhetjük, ahogy Tourmalet-ről mesél vagy ahogy éppen Robin Williams-szel mókázik a csapatbuszban.


Iratkozzon hát fel mindenki, aki teheti!

Azt nem tudom, hogy Armstrong válaszol-e a Twitteren keresztül érkező kérdésekre, de valaki érdeklődje már meg tőle, hogy mégis mitől borult el annyira az agya, hogy otthagyja Sheryl Crow-t!

Szólj hozzá!

Címkék: sport tour de france mikroblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gombapresszo.blog.hu/api/trackback/id/tr721243453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása