ez itt minek?

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

csittcsatt


[ Copy this | Start New | Full Size ]

utolsó kommentek

  • Frady Endre: @tomii: A focimeccset is élőben jó közvetíteni, mert másnapra már uncsi, hiszen tudom a végeredmén... (2012.11.29. 10:13) adásposzt / november 27.
  • rami19980402: vagyis 97-es! (2011.08.10. 12:03) 200 írás / update
  • rami19980402: a régi 1992-es 200ft-os pénzérmének mennyi az értéke kb.?? választ szeretnek minél elöbb!! köszönö... (2011.08.10. 12:01) 200 írás / update
  • ColT: Nem láttam még a filmet, szerintem ez is kimarad az életemből... ...de mibe fogadjuk, hogy az jön... (2011.05.31. 13:54) A világ vége
  • Amigarockwell: Nem szokásom kommentelni, de nehogy má!!! Az a baj, hogy semmit nem tudsz a Carmen zenéjéről! Mégh... (2010.06.11. 17:27) Kismalac, kismalac engedj be...
  • Utolsó 20

Mocskos idők

2009.04.29. 00:21 tomii

Megállíthatatlanul zajlik az "I love gomba" akció. Edvin Marton, Frenk és Víg Mihály után két újabb üzenetet kaptunk, ezúttal ismét Dávidon keresztül.

"Tomi felhívásán felbuzdulva nem indulhattam el hétfőn toll és papír nélkül a Mocskos idők című koncertre a Pécsi Est Caféba. Balaton, Trabant, Európa Kiadó, Cseh Tamás dalok két gitárra és egy tangóharmonikára hangszerelve két és fél órán keresztül. Mondanám hogy mindenki menjen el rá, de Pesten ez március 30-án volt, úgyhogy lekéstetek róla, talán vidéken fogják még játszani.  A koncert után irány a művészbejáró, a gondosan előkészített tollal és papírral. Víg Mihálytól már nem volt értelme kérni, hiszen Csabi segítségével ő már bizonyította, hogy szereti a gombapresszót. Menyhárt Jenő örömmel kívánt sok sikert a rádiónak, viszont Másik János elsőre kicsit húzódozott, hogy nem ismeri ezt a rádióműsort (ő volt az első aki ezen fennakadt). Kérdezte, hogy melyik adón megy, mondtam neki hogy a Civil Rádión, erre felcsillant a szeme hogy azt viszont ismeri, az ugye ott van a MU színháznál. Mondtam neki, hogy az a Fúzió Rádió, de szegről-végről ott is jártasak voltunk, és hogy jelen pillanatban a Fonóban üzemel a Civil, ezek után már ő is örömmel írta alá."




Bár mindenki szeretetének örülünk, így Edvin Martonénak is, de kár lenne tagadni, hogy Menyhárt Jenő vagy Másik János üzenete közelebb jutott a szivünkhöz. Köszönjük Dávidnak. Csak így tovább! Közben Csabink is küldött egy újabb aláírást, de azt majd egy következő posztban mutatom meg. 

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy felhívjam az USA-ban, Olaszországban, Dániában és a többi távoli helyen minket hallgató barátaink figyelmét arra, hogy dramaturgiailag lassan indokolt lenne itt látnunk Selma Blair, Silvio Berlusconi és Jörgen Mörgenssen üzenetét is.

És ne feledjétek azt sem, hogy a hangüzenetnek mégjobban örülünk!

Szólj hozzá!

Címkék: i love gombapresszo

A bejegyzés trackback címe:

https://gombapresszo.blog.hu/api/trackback/id/tr461092744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása