ez itt minek?

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

csittcsatt


[ Copy this | Start New | Full Size ]

utolsó kommentek

  • Frady Endre: @tomii: A focimeccset is élőben jó közvetíteni, mert másnapra már uncsi, hiszen tudom a végeredmén... (2012.11.29. 10:13) adásposzt / november 27.
  • rami19980402: vagyis 97-es! (2011.08.10. 12:03) 200 írás / update
  • rami19980402: a régi 1992-es 200ft-os pénzérmének mennyi az értéke kb.?? választ szeretnek minél elöbb!! köszönö... (2011.08.10. 12:01) 200 írás / update
  • ColT: Nem láttam még a filmet, szerintem ez is kimarad az életemből... ...de mibe fogadjuk, hogy az jön... (2011.05.31. 13:54) A világ vége
  • Amigarockwell: Nem szokásom kommentelni, de nehogy má!!! Az a baj, hogy semmit nem tudsz a Carmen zenéjéről! Mégh... (2010.06.11. 17:27) Kismalac, kismalac engedj be...
  • Utolsó 20

bréking / Edvin Marton szeret minket!

2009.04.15. 12:44 tomii



Igen, nem csalás nem ámítás, ezt itt Edvin Marton írásos üzenete a gombapresszónak.

Edvin Marton - vagy ahogy anyukája ismeri, Csűry Lajos - többször is szerepelt már itt a blogban. Hisz hogyan is lehetne szó nélkül elmenni egy ember mellett, aki térdenállva a felsőtestével eszelősen körözve, valószinűtlen haját dobálva hegedül?! 

Ennek ellenére már régóta szem elől tévesztettük, jóformán azt sem tudtuk, él-e még vagy már az örök vadászmezőkön csavarja a bugit. Aztán mi történt a minap? A Pécsre kitelepített tudósítónk, Dávid, egy olyan esküvőt hangosított, ahol Lajos is fellépett!! De mesélje el azt maga Dávid:

"A kulturális intézményé (ahol Dávid dolgozik - Tomi) az anyakönyvvezető hivatal is, tehát ott is kell hangosítani, ha zenei bejátszásokat kérnek az esküvő alatt. Most szombaton egy Budapestről frissen leköltözött (állítólag annó balett táncosok) jöttek összeházasodni. Gondolták, megmutatják a vidéki suttyóknak, hogy kell ezt csinálni, ezért átrendeztették a termet és mindent. A férj tanuja Edvin Marton volt (mivel a férj lányának a jegyese Edvin úr). A férj úgy érezte hogy megkapó ötlet, ha szimpla bevonuló zene helyett Edvin úr cd-s alapra élőben hegedál. Így miközben ő a klasszikus hátradőlős hegedülést illetve a szenvedélyesen térden állva hegedülök mutatványát adta elő, vonult be az ifjú pár."

Erről fényképes illusztrációval is rendelkezünk. Dávidnak sikerült azt a pillanatot ellesni, amikor Lajos már akkora amplitúdón üzemel, hogy nincs az a rekeszidő, amivel éles képet lehet róla készíteni. 


















De hogyan is született ez a kedves üzenet?

"A stúdióban kértem tőle dedikációt, mondván, hogy egy budapesti rádióműsor számára kérem. Remélhetőleg egy héten belül lesz dedikált fénykép is, de lehet, hogy lenyúlják a hotel portáján. A szívet sajnos mindenkinek oda rajzolta, bár ez nem von le az értékéből szerintem. Valószínűleg már csak így tud aláírni."

Nem hogy nem von le az értékéből, de egyenesen megsokszorozza azt! Megkönnyeztük!
Amint meglesz a dedikált fénykép, természetesen azt is megmutatjuk.

Hát így.

Arra gondoltunk, hogy mostantól gyűjtjük a híres emberek gombapresszónak küldött üzeneteit. Aki tehát tud ilyet szerezni, az azonnal tegye meg! Nem baj, ha nem annyira híres, mint Lajos és az sem, ha állva hegedül.
Ezentúl soha ne induljatok el otthonról jegyzettömb és toll nélkül!
 

1 komment

Címkék: i love gombapresszo

A bejegyzés trackback címe:

https://gombapresszo.blog.hu/api/trackback/id/tr531066376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása