ez itt minek?

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

csittcsatt


[ Copy this | Start New | Full Size ]

utolsó kommentek

  • Frady Endre: @tomii: A focimeccset is élőben jó közvetíteni, mert másnapra már uncsi, hiszen tudom a végeredmén... (2012.11.29. 10:13) adásposzt / november 27.
  • rami19980402: vagyis 97-es! (2011.08.10. 12:03) 200 írás / update
  • rami19980402: a régi 1992-es 200ft-os pénzérmének mennyi az értéke kb.?? választ szeretnek minél elöbb!! köszönö... (2011.08.10. 12:01) 200 írás / update
  • ColT: Nem láttam még a filmet, szerintem ez is kimarad az életemből... ...de mibe fogadjuk, hogy az jön... (2011.05.31. 13:54) A világ vége
  • Amigarockwell: Nem szokásom kommentelni, de nehogy má!!! Az a baj, hogy semmit nem tudsz a Carmen zenéjéről! Mégh... (2010.06.11. 17:27) Kismalac, kismalac engedj be...
  • Utolsó 20

Adásposzt / február 13. / online rádió!

2009.02.13. 12:07 tomii

Megint aludtunk hetet és itt a péntek. Ha pedig péntek, akkor gombapresszó. Ismét nyitok egy adásposztot, hogy ha bármi előzetes kérés, észrevétel, javaslat illetve utólagos hozzászólás lenne, akkor legyen neki helye.

Az adás a jól megszokott mederben fog folyni, akár jót jelent ez, akár rosszat. Ma Tibivel leszünk kettesben. A tartalomjegyzéket nem árulom el, viszont a zenéről egy kicsit hadd beszéljek. Amikor a Legyek ura című filmről írtam, egy olvasó felhívta a figyelmemet egy másik filmre, amit a kiadó honlapján a blogban említenek. Young@Heart a címe. Ennek a filmnek a zenéi lesznek ma. Magáról a filmről majd az adásban mesélek. Viszont van valami, amivel most dicsekednék el!

Régóta szerettem volna egy olyan, online rádiók lejátszására alkalmas widgetet berakni az oldalra, ami egyrészt lejátsza az összes fontos adó streamjét, másrészt pedig nem igényel saját lejátszót. Ja és persze szép is. Ilyet égen-földön nem találtam. Viszont addig-addig sírt a szám, míg Dávid megunta és programozott nekünk egyet! Ott is van jobbra nicsak!

Lesznek még rajta apróbb fejlesztések, de a lényeg már teljesen készen van. Kipróbáltuk, működik. Egyelőre a Civil rádiót, a Tilos rádiót, a Rádió Cafét, a Klub rádiót és a Bartókot lehet rajta hallgatni, de a lista a végtelenségig bővíthető. Használjátok egészséggel!

Még mindig nem találtam vállalható külsejű visszaszámlálót, ezért megint csak egy pontos időt rakok ide, hogy lássátok, mikor kell a készülékek elé kuporogni.   

 

7 komment

Címkék: szolgálatiközlemény adásposzt

A bejegyzés trackback címe:

https://gombapresszo.blog.hu/api/trackback/id/tr18940788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Időmilliomos Apuka · http://apuka.qqriq.com 2009.02.13. 20:23:50

Rákattintottam, azt írja ki, hogy "Civil Rádió szól", de nem szól. Lehet, hogy a munkahelyemen tiltják le. Innen a chat sem működik, az összes ilyen időrabló szolgáltatás le van tiltva. Korporét Amerika.

Panda.Zeo · http://zeoagya.blogspot.com 2009.02.15. 03:52:08

Én meg nem tudtam bekapcsolódni a műsorba, pedig nagyon készültem rá. Még egy jó barátomat is meggyőztem a Gombapresszó hallgathatóságáról.

Izgatottan leülünk a rádió elé, rátekerünk a 98-ra, de annyira recsegtetek, hogy nem volt élvezetes. Net pedig nincs. Így szomorúan meghallgattuk a múlt heti adást.

Lehetne a műsor alatt erősíteni az adótornyokat?

tomii 2009.02.15. 10:52:33

@Az Időmilliomos Apuka: Lehet hogy nyomni kell ilyenkor egy stoppot és egy play-t. Kicsit még szeszélyes a szentem. Még mindig jobban jártál, mint azok, akiknek meg sem jelent a lejátszó, mert a böngészőjük kitiltja.

@Panda.Zeo: Előszőris, semelyik műsort ne hallgassátok szomorúan! Viszont ez a "lekuporodunk együtt a rádió elé este 7-kor" tetszik.
A civil vételi lehetőségei korlátosak. Ha a Hármashatár hegyen lévő adóból egy egyenest küldünk a hallgató felé és közben ez az egyenes átmegy egy hegyen (Budán ilyen sok van), akkor sajnos a vétel erősen romlik vagy meg is szűnik. Több megoldás is van a problémára. Vagy vesztek egy külső szobai antennát, vagy elköltöztök, vagy a gombapresszó költözik egy olyan rádióba, amit lehet fogni.

Panda.Zeo · http://zeoagya.blogspot.com 2009.02.16. 23:01:09

@tomii: Ne aggódj, körülbelül a 20. perctől már erőteljesen kacagtunk. Aztán az önmegtartóztató méheknél vége volt mindennek :)

Legközelebb majd internettel és/vagy optimális vételi lehetőséggel teli helyen próbálunk hallgatni titeket. A gombapresszó meg maradjon csak a Civilen! Mi meg a lakásban.

Bíró... 2009.02.16. 23:03:41

Az imént a Tilos helyett valami bazi jó űrdzsessz szólt az online rádióból - gyanús is lett, mert most népzenei műsor van. Leállít, újraindít - ugyanaz. Café és vissza - na most már tényleg a Tilost nyomja.
De honnan szedtétek és hová tettétek az űrdzsesszt?!? :)

tomii 2009.02.17. 09:35:02

@Bíró...: Az űrdzsesszt, a countrybeatet és a finn gótikus powermetált szűrjük.
süti beállítások módosítása